15 June 2006

Balchik - Castelul Reginei Maria4 comments:

Mirel said...

Cred ca la fotografia cu scarile ai fi putut sa construiesti cu ajutorul unei umbre profilata pe scari o poveste. Cu alte cuvinte sa-i dai putin dramatism, poate si mister inchizand putin imaginea.

Mirel said...

La poarta (usa)de metal in zid se vede foarte bine zidul dar mai greu (cel putin pe blog) - usa . Ori zidul de piatra contine o usa de metal, grea. Imbinarea e buna, lumina favorizeaza doar zidul.

Mirel said...

Mica cascada ar fi putut deveni "o scena romantica " adaugandu-i un personaj in stanga, discret, poate ganditor, poate visator - postura mai mult sugerata. Altfel e fotografie de vacanta sau vedere ca si celelalte. E buna alegerea culorilor, cadrul - chiar si cand e aproape patrat, dar nu uita ca o fotografie trebuie sa povesteasca , sa arate mai mult decat se vede.
Vlad i Mirel

Anda said...

Eu nu ma` pricep la astfel de comment`uri, dar crede`ma` ca` e prima data` cand realizez ca` eu iubesc "verdele", shi shtii ceva? El ma` poarta` pe mine, nu eu pe el... poate o sa` incerc sa`mi iau si eu cateva tricouri verzi :P Este un inceput! POZELE SUNT EDENICE... ESTI BUN.

Followers